Setiap orang, aku rasa memerlukan jeda dalam hidupnya. Bila setiap harinya disibukkan dengan aktivitas yang menguras waktu, mungkin ia perlu mengambil jeda. Jeda dimana ia bisa duduk sebentar, menarik nafas, dan melihat ke dalam diri sendiri dan sekitarnya. Apa yang sedang terjadi dan apa yang…

Lang Leav, indeed.

Lang Leav, indeed.

briliyastri:

turnyourhearttoallah:

"Sometimes you have no shoulder to cry on, but you always have a ground to put your head and shed your tears on."

Dear God, thanks for everything.

briliyastri:

turnyourhearttoallah:

"Sometimes you have no shoulder to cry on, but you always have a ground to put your head and shed your tears on."

Dear God, thanks for everything.

(via arinaysays)

Bon anniv!

Tik Tok Tik Tok.

It’s already 00.00, August, 12 2014.

Happy Birthday hey my superdeadlyannoying brother. Haha yes you are annoying, don’t argue me, regardless of your good looking face and attractive outfit. When will you get tired of teasing me? You are already 23 years old!

Today, you are one year older. I hope that you will always in God’s protection. Umh, truth to be told, i kinda miss fighting with you, laughing for an old jokes, teasing each other then crying because mom’s scolding us. But the most immensely moment that i miss is we used to pinch each other’s back when it’s hard to go to sleep. Bargaining how much we should pinch, and then you pinched me fast and lied to me that you had finished pinching till a hundred. Huh big fat liar!

You used to be scared with ghost when you were once a little boy, covering your face with piilow when the ghost appeared in the television, you are scared with cockroach, until now. You’ll scream and get panic, use anything to get rid that disgusting creature.

You’ve grown into a strong, caring, bold, persistent, and a reliable person. I wish that you will always be the humble and caring one even if i can’t see the soft side of you, who secretly has a wide heart as wide as the ocean. Hiking and learning is you fav things rite now, cause i can see your happy face when you do it.

Once again, happy birthday my beloved brother, may all the best wishes around you forever.

Thank you so much for being such a great brother. And I believe that someday  you’ll be a good father for your childs.

image

image

 

Sincerely,

Your younger sister.

The Fault in Our Stars, definitely.

The Fault in Our Stars, definitely.

apology

It’s one door swinging open and one door swinging closed. Some prayers find an answer. Some prayers never know.

Kata dari film yang maaf gue samar-samar ini dari mana tapi gue inget jelas: “Trust is not something that just fall from the sky. Trust is something you build through times and relationships.” Ya gitu, percaya itu butuh waktu, setidaknya itu yang gue tau. Kadang bahkan orang terdekat lu aja belum tentu bisa dipercayai kan. Kebaikan tidak selalu dibalas dengan kebaikan, dunia tidak sesederhana itu. Bisa aja yang lu ceritain cuma A, tapi orang lain ceritain bisa jadi A atau Z, atau A sampai Z mungkin. Ya pengalaman sih ini. Makanya jangan ditelen gitu aja kalau ada cerita/berita. Bahkan sekalipun itu perkataan atau pelajaran dari orang pinter pun gabisa lu telen gitu aja, harus tetep baca buku lagi, karena sepintar apapun dia masih tetep bisa keliru bukan?

image

 But yourself.

image

There’s that occasional night where you just break down and cry because you know that everything maybe will never be the same again. So, can we restart everything all over again? because when we restart, i (maybe) get another chance to make things right. Sorry, for everything i did. Cheesy banget ya minta maaf disini tapi ya gimana this is all that i can do, kata Maya Angelou sih there is no greater agony than bearing an untold story inside you. Gatau juga harus ceritanya gimana karena lu gak bakal sepenuhnya mengerti seseorang sampai lu melihat sesuatu dari sudut pandang orang itu.

I have seen your shortcomings, and i’m staying.

Je suis vraiment désolé, c’etait de ma faute :’)

- 982K14

alvinareana:

brunette-barbie74:

k1tt3h:

joeyvachon:

Science is amazing 

RELEASE THE KRAKEN! 

💎

:D chemistry

(Source: m1ssred)

Tags: chemistry

Aspirin

Terima kasih air terjun kebun teh dan hiking yang udah di atas tapi deket gubuk wc tetiba ada police line yang paling mencurigakan gak jelas maksudnya apa gegara sepanjang perjalanan sebenernya emang ada police line,  berhenti di kebun teh karena ada anjing and we didn’t have any idea gimana caranya ke ujung gara-gara sesama takut anjing haha hopeless. sendal yang rela lo copot buat dipinjemin dan jalan nyeker di batu berselimut tanah becek nungguin gue turun dengan was was dipinggir air yang suara alirannya ugh bikin gue makin waswas.

Thanks for being my aspirin today. Merci.

482K14

"Karena tak selamanya ‘tahu’ itu lebih baik. Ada kalanya kita harus puas dengan ketidaktahuan lalu menyerahkan semuanya berjalan sesuai dengan alunan ketetapan-Nya"

— (via astikaanindiya)

(via arnisadhasna)